tradisjoner og tradisjonsmat
 Hjem
Gjerug mann vert ikkje mett før i molda.       
Gå nederst på siden




















OPPSKRIFT

Lagt inn den 23.01.2002
Sendt inn av Magnús Þór Magnússon
Print ut oppskriften Send denne oppskriften til en bekjent
Møsbrømlefse fra Saltadal


1/2 l. vann
1/2 l. kefir
1 ss. margarin
1 ss. sirup
1 ss. hjortesalt
330 g. fin rug
270 g .grov hvete fin
500 g. hvetemel


Blir ca. 50 leiver.
Bakes ut i en blanding av byggmel og fin grov hvete.

(Fra Eva-Kristin Kristensen Svarholts hjemmeside)
Antall treff: 8629
Flere oppskrifter fra denne kategorien

Søk i over 200 norske nyhetskilder hos Kvasir.

Besøk ABC Matoppskrifter
Valid HTML 4.01! © Magnús Þór Magnússon 2002 - 2005 Gå øverst på siden