tradisjoner og tradisjonsmat
 Hjem
D’er godt når endane nå i hop.       
Gå nederst på siden




















OPPSKRIFT

Lagt inn den 24.09.2003
Sendt inn av Magnús Þór Magnússson
Print ut oppskriften Send denne oppskriften til en bekjent
Sellerisaus


2 sellerirøtter
5 dl sterk, brun kjøttkraft
løk
hel ingefær
smør
hvetemel

Vask og skrell røttene og skjær dem i ganske små terninger. Kok terningene møre i kraften sammen med litt løk og en bit ingefær. Brun smør, tilsett litt mel og spe med den silte kraften.

Sausen serveres varm til kjøttpudding, røkt oksebryst, kokt tunge m.m.

Publisert med tillatelse fra ABC Matoppskrifter.
Antall treff: 2053
Flere oppskrifter fra denne kategorien

Søk i over 200 norske nyhetskilder hos Kvasir.

Besøk ABC Matoppskrifter
Valid HTML 4.01! © Magnús Þór Magnússon 2002 - 2005 Gå øverst på siden